Raster Welzijn en Deventer Radio & Televisie (DRTV) zijn een unieke samenwerking aangegaan in mei van dit jaar. Het doel is om ook tijdens de coronamaatregelen mensen in beweging te krijgen door inzet van het tv-programma 'Deventer in Beweging'. Vanwege het succes is nu besloten om een tweede serie te maken.
Deventer in Beweging is speciaal gemaakt voor mensen die graag zittend bewegen. Iedere aflevering duurt ongeveer twintig minuten. Onder enthousiaste begeleiding van Sietske van der Veer en Marja Schnitger, docenten van Raster Welzijn, kunnen mensen meedoen met oefeningen op muziek. Als je niet beweegt, gaan je vermogens achteruit of zoals het spreekwoord zegt ‘rust roest’. In beweging blijven is dus belangrijk voor ieders gezondheid en dat geldt voor alle leeftijden. Daarbij is bewegen natuurlijk ook ontspannend en leuk

Vanaf komende week 20 juli tot en met 4 september wordt Deventer in Beweging elke maandag, dinsdag en vrijdag uitgezonden op het kanaal van DRTV. U kunt deze uitzendingen bekijken via Ziggo op kanaal 40 en via KPN op kanaal 1314.

Wilt u meedoen op een ander tijdstip of de eerder uitgezonden afleveringen terugkijken? Dan kan dit op het YouTubekanaal van DRTV.