Podcast ‘Samen Deventer’
‘Samen Deventer’ is een podcastserie die vanuit de Mobiele PodKast gemaakt wordt voor Raster. Raster laat zichzelf iedere dag zien in de Deventer’ buurten, maar met deze podcastserie laten we nu ook iedere maand van ons horen. In ruim 20 minuten kom je als luisteraar meer te weten het werk van Raster en de meest aansprekende samenwerkingsprojecten die we, met bewoners en partnerorganisaties, in de buurten vormgeven.Wil je als luisteraar iets weten over Raster, een buurt of een project? Of de visie van Raster op de actualiteit? Mail dan met: [email protected]. Dan komen we er in een volgende editie op terug! Luisteren kan ook via Apple podcasts, Spotify en Stitcher.

 
#Editie 15, 26.11.2020
In editie 15 van Samen Deventer vertellen Tamara Tiggelovend van Sam&ko, de kinderen van Sam&billy en Anne-Beth Sorgdrager van de Kledingbank over een heel bijzonder samenwerkingsproject. Facilitair manager Rini Kamp legt uit wat sociaal ondernemen betekent voor Raster en Judith Elders, coördinator ouderenactiviteiten, beantwoordt 1o vragen vanaf de werkvloer. Veel luisterplezier.

Losse items luisteren? Dat kan!
00:50 Jolanda Knorren blikt terug op 2020 en kijkt vooruit
04:39 Judith Elders beantwoord 10 vragen vanaf de werkvloer
08:38 Rini Kamp over sociaal ondernemen
11:18   Tamara Tiggelovend, de kinderen van Sam&billy en Anne-Beth Sorgdrager (Kledingbank) over een bijzondere samenwerking

Samen Deventer Magazines

Mini-magazines

Jaarrapport

Wil je eerdere uitgaven bekijken? Mail dan naar onze afdeling Communicatie.