Wil je ook werken bij Raster?

Op dit moment hebben wij de volgende vacature:

  • Communicatie Adviseur

 

Bij Sam&ko zijn er meerdere vacatures, kijk op de website voor meer informatie hierover.

Communicatie Adviseur

De ochtend starten met podcastopnames om vervolgens aan te schuiven bij de bestuurder voor een stuk op LinkedIn. Dan ’s middags overleg met de vormgever over een nieuw magazine, nog even wat afspraken voor interviews bevestigen, een update voor een website online zetten. Om rond een uur of vier eens even te kijken of er bij het koffieapparaat nog een collega staat met een mooi verhaal over een samenwerkingsproject…

 

Als Communicatie Adviseur bij Raster is de ‘floor yours’! Jij weet waar Raster voor staat. Je haalt de mooiste verhalen binnen en buiten de organisatie op. En gebruikt alle bestaande en nieuwe kanalen om ze met onze medewerkers, vrijwilligers, de samenleving, collega-organisaties en opdrachtgevers te delen. Daarmee ondersteun je wat Raster doet: ‘Samen werken aan sterkere buurten’.

           

Over Raster
Raster werkt aan sterkere buurten waar bewoners, jong en oud, meedoen en meetellen. Dat doen we vanuit zowel Raster Welzijn als Sam&ko Kinderopvang gepassioneerd en verspreid over ruim 25 locaties en in alle wijken. Je komt ons in heel Deventer tegen. Ons bedrijfsbureau ondersteunt de primaire processen van Raster Welzijn en Sam&ko optimaal. Met z’n allen maken wij dagelijks het verschil in het leven van mensen, jong en oud, in Deventer!

 

Voor ons bedrijfsbureau zijn wij op zoek naar een:

 

Communicatie Adviseur

20 - 24 uur per week

 

De functie
Als Communicatie Adviseur neem je vooral veel initiatief. Bij Raster krijg je alle ruimte om jouw expertise in te zetten. Je ontwikkelt en voert uit. Je zorgt voor de ontwikkeling van onze website, schrijft stukken (dit kunnen zowel interviews als beleid zijn), volgt trends en ontwikkelingen waar we als organisatie op in kunnen spelen. En bedenkt via welke kanalen we al onze stakeholders, intern en extern, het beste van informatie kunnen voorzien. Jij maakt er actief werk van dat collega’s in de buurten, maar ook leidinggevenden en management van Raster, hun werk optimaal voor het voetlicht kunnen brengen. Je werkt planmatig, gepassioneerd en neemt initiatief. Je haalt op, deelt en zorgt dat Raster intern en extern goed in beeld is en blijft. Je maakt plannen en voert ze uit! Je verkent voortdurend het medialandschap, op zoek naar andere, nieuwe en passende manieren om ons werk voor het voetlicht te brengen.

 

Je werkt nauw samen met de medewerkers van Welzijn en Sam&ko.

Je valt onder de dagelijkse leiding van de Manager Bedrijfsvoering. Over corporate zaken heb je intensief contact met de bestuurder.

 

Onze wensen zijn:

  • Je bent enthousiast, gedreven en bent er trots op als we zichtbaar zijn in Deventer en daarbuiten, op allerlei verschillende manieren
  • Je legt gemakkelijk contacten, binnen en buiten de organisatie
  • Je bent nieuwsgierig, verbindend, initiatiefrijk en weet mensen te enthousiasmeren
  • Je werkt creatief en oplossingsgericht
  • Je werkt zelfstandig, staat voor je werk en bent gewend projectmatig te werken
  • Schrijfvaardigheid is een vereiste
  • Afgeronde Hbo-opleiding richting marketing/communicatie

 

Wij bieden

Bij Raster doe je werk dat ertoe doet! En krijg je alle ruimte om te laten zien wat je in je mars hebt.

De functie is ingeschaald volgens de CAO Sociaal Werk, afhankelijk van kennis en ervaring, in schaal 8, met een maximumsalaris van € 3.742,00 per maand bij 36 uur per week of schaal 9 met een maximumsalaris van € 4.118,00 per maand bij 36 uur per week. De CAO Sociaal werk kent in aanvulling hierop een individueel keuzebudget van 19% van het salaris en een loopbaanbudget.  We bieden een mooie functie binnen een ondernemende, betrokken Deventer organisatie met goede ontwikkel- en opleidingsmogelijkheden.  De functie wordt in eerste instantie aangegaan voor de duur van een jaar.

 

Informatie en solliciteren

Heb je interesse? Mail je brief en CV (of een andere communicatie uiting!) uiterlijk 6 januari naar Sonja Koele, HR adviseur, via [email protected]tergroep.nl. Vragen over de vacature? Mail je vraag naar Sonja. Zij zorgt ervoor dat er contact met je wordt opgenomen.