De 'Zomertrein' van Raster Kinderwerk is inmiddels een bekend fenomeen in Deventer geworden. Tijdens de zomer is Kinderwerk op dinsdag en donderdag 6 weken lang in verschillende buurten van Deventer te vinden met leuke en sportieve activiteiten voor kinderen van 4 - 12 jaar. De toegang is gratis.

Het leek er door corona op dat we dit jaar geen Zomertrein konden organiseren, want tijdens de voorbereidingen hadden we nog met strenge maatregelen te maken. Ook nu moeten we nog steeds de richtlijnen van het RIVM volgen. Daarom hebben we in samenwerking met de gemeente Deventer gezocht naar een passend alternatief. Dit betekent dat de oorspronkelijke Zomertrein vervangen wordt door een op maat gemaakt zomerprogramma van zes weken lang, waarbij we te vinden zijn in verschillende buurten van Deventer.

We volgen uiteraard de richtlijnen van het RIVM, zoals ook in de bijgevoegde flyer te lezen is. We hopen met de Zomertrein kinderen uit de verschillende wijken (die niet of nauwelijks op vakantie gaan) een gezellige en actieve zomer te bieden vol plezier. Zien we jou op een van de locaties?

Flyer zomeractiviteiten Kinderwerk2020