< Ga terug

Rasters Warme Wintermaanden: Deventer in Beweging krijgt een vervolg! 10.12

Ook deze winter kunnen we onszelf weer warm houden door lekker te bewegen! Gewoon in de huiskamer, tijdens het derde seizoen van Deventer in Beweging. Speciaal voor de komende feestdagen is de uitzending in kerstsfeer en bewegen we op vrolijke kerstmuziek.

 

 

 

 

 

 

 

Raster Welzijn en Deventer Radio & Televisie (DRTV) zijn deze unieke samenwerking aangegaan en wegens succes wordt dit nu voor de derde keer verlengd. Het doel is om ook tijdens corona mensen in beweging te krijgen. Deventer in Beweging is speciaal gemaakt voor mensen die graag zittend bewegen. Iedere aflevering duurt ongeveer twintig minuten.

Onder enthousiaste begeleiding van Sietske van der Veer en Marja Schnitger, docenten van Raster Welzijn, kunnen mensen meedoen met oefeningen op muziek, kerstmuziek deze keer! Bewegen houdt lichaam en geest gezond en is belangrijk voor mensen van alle leeftijden. Daarbij is het natuurlijk ook gewoon leuk en ontspannend.

Doet u mee? Deventer in Beweging wordt elke maandag, dinsdag en vrijdag om 10.30 uur uitgezonden op het kanaal van DRTV. U kunt deze uitzendingen bekijken via Ziggo op kanaal 40 en via KPN op kanaal 1314. Wilt u liever meedoen op een ander tijdstip of de eerder uitgezonden afleveringen terugkijken? Dan kan dit op het YouTubekanaal van DRTV.