Kinderwerker (hbo niveau)

Ben je enthousiast, creatief, sterk in het organiseren van activiteiten en leg je gemakkelijk contact met kinderen tot 12 jaar en hun ouders? Kom dan ons team versterken. 

Word een kinderwerker en maak het verschil!
Wil jij een positieve impact maken op het welzijn en de toekomst van kinderen? Word kinderwerker. Deze cruciale rol is van onschatbare waarde in de maatschappij.

Als kinderwerker inspireer en begeleid je kinderen in hun belangrijkste jaren van groei en ontwikkeling. Je creëert een veilige omgeving waarin ze hun talenten kunnen ontdekken en ontwikkelen.

De rol van kinderweker is essentieel in onze moderne maatschappij waar kinderen verschillende uitdagingen tegenkomen. Jij kunt bijdragen aan de vorming van deze toekomstige leiders en kunstenaars, wetenschappers en ontdekkingsreizigers.

Maak deel uit van ons team kinderwerkers en maak een verschil in het leven van kinderen. Jouw toewijding en passie zullen hun potentieel ontsluiten en hun dromen waarmaken.

De functie

Als kinderwerker sta je in verbinding met de kinderen in ‘jouw wijk’ en stimuleer je ze spelenderwijs om mee te doen in de wereld om hen heen. Je bent er voor ze en hebt specifieke aandacht voor degenen die zich in kwetsbare situaties bevinden. Je maakt contact met ze en ook met hun ouders, leerkrachten en de bewoners in de wijk. Je hebt oog voor de talenten, wensen en behoeften van de kinderen. Samen zoek je naar kansen om de kinderen en hun netwerk te versterken.

Je bent in staat om een analyse en plan van aanpak te maken en deze met collega’s en eventuele netwerkpartners met resultaat uit te voeren. Je levert zo een bijdrage aan het vergroten van de zelfstandigheid en zelfredzaamheid van kinderen in de wijk, door de kinderen en volwassenen in de buurt en op school te ondersteunen en activiteiten aan te bieden. Je werkt in een team van kinder- en jongerenwerkers en samen met hen voer je het afgesproken aanbod uit in een wijk. Bovendien heb je in deze functie ook een coördinerende functie, zoals het schakelen met netwerkpartners.

Wij zijn momenteel op zoek naar een Kinderwerkers op hbo-niveau voor 17 uur per week.

Wat vragen wij?

Je staat stevig in je schoenen en bent een aanpakker. Je vindt makkelijk aansluiting in de buurt, bij de doelgroep, hun ouders en in het netwerk. Je bent in staat kinderen te motiveren en te stimuleren om hun talent breed te ontwikkelen. Je bent zowel teamplayer als in staat om zelfstandig je eigen (net)werk te ontwikkelen. Om deze functie succesvol te kunnen vervullen, heb je bij voorkeur een relevante HBO opleiding afgerond en heb je kennis van en inzicht in de doelgroep.

Wat bieden wij?

De vacature is in eerste instantie voor de duur van een jaar. De functie is ingeschaald in schaal 8 van de CAO Sociaal Werk. Het minimumsalaris in deze schaal is bruto € 3.156,- en het maximumsalaris is bruto € 4.496,- bij een fulltime dienstverband van 36 uur. De cao Sociaal Werk kent in aanvulling hierop een individueel keuzebudget van 19% van het salaris en een loopbaanbudget.

Met passie werken we bij Raster aan sterke buurten waar bewoners, jong en oud, meedoen en meetellen. We vinden en ervaren dat de verbinding tussen kinderopvang en welzijn bijdraagt aan sterkere buurten. We geloven in de kracht van het ontwikkelen van talent, we sluiten aan bij wat mensen kunnen, willen en leuk vinden. We zijn dichtbij mensen, zichtbaar en benaderbaar. Overal waar mensen zijn: op school, straat en andere belangrijke plekken in een buurt. Daar bouwen we aan vertrouwensrelaties en leggen we verbindingen; tussen mensen onderling en mensen en organisaties. Zo bouwen we, samen met bewoners en collega-organisaties, mee aan sterke buurten in Deventer. 

Informatie en solliciteren

Word jij onze nieuwe collega? Vertel het ons en mail je motivatiebrief en cv naar werving@rastergroep.nl. Heb je vragen over de vacature? Neem dan contact op met Corinne van de Belt (Teammanager Welzijn), bereikbaar via het nummer 06-34552700