< Ga terug

Onvergetelijke dag voor jongeren 23.08

Voor vijftien jongeren kwam een droom uit, toen ze afgelopen zaterdag naast een chauffeur in een peperdure bolide mochten stappen. Via stichting Drive for Life zetten jongerenwerkers van Raster deze soms onzichtbare jongeren een dag lang in de schijnwerpers. De jongeren waren het stralende middelpunt van een onvergetelijke dag.

Bezienswaardige line-up
De feestelijke dag startte bij het Go Ahead Eagles-stadion, dat graag meewerkte aan het mogelijk maken van het auto-evenement. De jongeren stapten naast de vrijwillige chauffeurs in de prachtige, kleurrijke bolides, van een Porsche tot de duurste McLaren. In een bezienswaardige line-up reden ze naar Zutphen voor een gesponsorde lunch, waarna de terugreis werd ingezet. Om de jongeren extra in het zonnetje te zetten, werden ze door professionele fotografen voor ‘hun’ auto op de foto gezet en krijgen ze een aftermovie toegestuurd.

(On)zichtbaar
Een flink aantal jongeren kent om uiteenlopende redenen geen zorgeloze jeugd en voelt zich soms onzichtbaar. Net als Raster gelooft stichting Drive for Life in de kracht van deze jongeren. Daarom zet de stichting zich ervoor in om jongeren een authentieke herinnering mee te geven. De jongeren die zaterdag meereden, zullen de dag niet snel vergeten. Een moeder liet aan jongerencoach Robin Ooms weten: “Ongelofelijk wat dit doet bij deze jongens! Ze stonden te trillen op hun benen. Dan blijkt maar weer hoe belangrijk jullie voor ze zijn.”

Jongerencoach Robin Ooms en Founder Drive for Life Corinne de Haas

Meer informatie
Meer weten over ons Jongerenwerk? Wat we doen en waarom we dat doen? Klik dan hier. En wil je contact met de kinderwerker in jouw buurt? Kijk dan hier voor alle contactgegevens.