Projectondersteuner
24 uur per week

Vind jij het een uitdaging om onze teammanagers bij diverse taken en verantwoordelijkheden te ondersteunen? Ben jij van nature iemand die anderen graag helpt en heb jij graag het overzicht? Dan is deze functie iets voor jou! 

Als projectondersteuner ga je met een fijne dosis energie aan de slag om onze teammanagers te ondersteunen. Zo ondersteun je hen o.a. bij het aanbieden, het beheer, de bewaking en de verantwoording van projecten op het gebied van Welzijn. Dit doe je op een dusdanige manier dat er sprake is van projectbeheersing: van tekstueel redigeren van offertes en verantwoordingen, het bewaken van tijdige voortgang van projecten en processen, het bewaken van urenregistratie en budgetten op projecten, tot en met de archivering van projectgegevens, inclusief de bijbehorende contacten en organisatorische werkzaamheden ten aanzien van projecten en projectteams. Het notuleren van overleggen en bijbehorende agendabeheer kan mogelijk onderdeel uitmaken van de werkzaamheden.

In deze functie is het belangrijk dat je stressbestendig bent en goed kan samenwerken. Bovendien toon jij initiatief en weet jij strak te plannen en te organiseren. Je bent zorgvuldig en communicatieve vaardigheden bezit jij volop, wat bovendien maakt dat je op die manier over een gezonde dosis overtuigingskracht bezit.

Kortom: Een diverse rol waarin jouw helpende hand, jouw regie én oog voor detail van belang zijn.

Als Projectondersteuner kan jouw rol in voorkomende gevallen ook vervuld worden voor projecten ten behoeve van Kinderopvang, of voor gecombineerde Kinderopvang- en Welzijn-projecten, of voor projecten die worden gerealiseerd door de projectmanager Strategie & Innovatie.

De Projectondersteuner ressorteert hiërarchisch onder één van de teammanagers en verricht werkzaamheden binnen Welzijn. Het kan in deze functie voorkomen dat je ook werkzaamheden gaat verrichten ten behoeve van andere dan Welzijn-projecten.

Wij bieden jou:

  • Een plek in een enthousiast en gemotiveerd team waarbij we jouw kwaliteiten goed benutten;
  • Een aanstelling voor in eerste instantie één jaar;
  • Inschaling conform cao Sociaal Werk in salarisschaal 6: minimumsalaris €2.666,- tot een maximumsalaris €3.815,- bij een fulltime dienstverband van 36 uur;
  • Het betreft een functie van 24 uur per week.


Wij vragen van jou
:

  • Afgeronde opleiding op minimaal MBO-4 niveau, zoals Directiesecretaresse, Managementassistent, of Financiële Administratie;
  • Bij voorkeur aangevuld met een training Project assistent of vergelijkbaar;
  • Minimaal 3 jaar ervaring in een vergelijkbare functie.

Over Raster Groep
Dichtbij, Passie en Delen van kennis en ervaringen zijn onze kernwaarden. Vanuit die basis werken wij elke dag aan het bevorderen van het welzijn van bewoners, jong en oud, in de stad Deventer. Wij zijn op basis van het non-profit principe betrokken bij de samenleving, vanuit de disciplines Welzijn en Kinderopvang. In onze visie zijn deze niet alleen onlosmakelijk met elkaar verbonden, maar versterken ze elkaar.

We geloven in de talenten van alle inwoners, de kracht van sociale verbinding en samenwerking, in buurten waar iedereen mee kan doen en zich gewaardeerd voelt. Dat realiseren wij met circa 300 professionals. Vakmensen, op wie we trots zijn; met wie we kennis, ervaringen, passie en plezier delen om samen met inwoners en samenwerkingspartners te werken aan sterke buurten en een levendige stad. Vanuit ons Bedrijfsbureau ondersteunen we de primaire processen en dienstverlening van Raster Welzijn en Sam&ko.

Solliciteren?
Dat kan! Ben je enthousiast en wil je direct solliciteren? Stuur dan je CV en motivatiebrief uiterlijk maandag 10 juni naar werving@rastergroep.nl. Heb je vragen of wil je eerst meer informatie over de functie? Neem dan per e-mail contact op met onze recruiter Romy Pleket via werving@rastergroep.nl. Je kunt Romy ook bellen op 06-51621252.

De gesprekken zullen plaatsvinden op dinsdag 18 juni en donderdag 27 juni. Zorg dus dat je hier alvast rekening mee houdt in je agenda