< Ga terug

Kinderopvang van Sam&ko wint Review awards 2020! | 11.03

Onze Sam&ko-medewerkers staan met veel enthousiasme klaar voor kinderen en hun ouders. Wat hebben ze toch een heerlijk vak! Het werken met de kinderen en het contact met ouders is al een beloning op zich. Wat is het dan mooi dat het twee kanten op werkt! Want, door de positieve reacties van ouders, is Sam&ko uitgeroepen tot winnaar van de Review Awards 2020 van Klantenvertellen! Een prachtig compliment aan al onze medewerkers, zeker in deze dynamische coronatijd. Daar zijn we blij mee en ook best een beetje trots op.

Een greep uit de reacties:
“Communicatie is top, zowel op het dagverblijf zelf als op de administratie. Ze staan je altijd vrolijk te woord en helpen waar ze kunnen.”
“Je kind inschrijven is makkelijk, als je een dag extra nodig hebt, wordt er altijd gekeken naar mogelijkheden. Ik kon snel wisselen van locatie i.v.m. een verhuizing. Deskundig personeel.”
“Hele leuke juffen en altijd heel leuk en gezellig met de kinderen. Ook als er wat is, kan je bellen. Je legt het uit en er is vaak gelijk een oplossing.”

Verder verbeteren!
Ben jij ook positief over de dienstverlening van Sam&ko? Zeg het voort! Loop je ergens tegenaan of heb je juist een goed idee? Dan horen we het natuurlijk graag. Want verder verbeteren; dat doen we graag samen!