Medewerker Planning & Klantcontact Kinderopvang
20 uur per week

Houd jij tijdens een hectische dag je hoofd koel? Ben je klantgericht? Draag je binnen een enthousiast en gemotiveerd team graag bij aan deskundige en persoonlijke kinderopvang in Deventer? Dan is deze vacature zeker iets voor jou.

Als medewerker Planning & Klantcontact Kinderopvang bij Sam&ko ben je het eerste aanspreekpunt voor onze klanten, samen met jouw collega’s die het roosterbeheer verzorgen. Je informeert nieuwe klanten over de mogelijkheden en verzorgt het plaatsingsproces. Je weet de vertaalslag tussen de klantvraag en ons aanbod goed te maken. Je verzorgt de kind-planning en gaat daarbij oplossingsgericht te werk. Dit resulteert in een optimaal aanbod voor de klant en de organisatie.  Met jouw commerciële inzicht lever je een bijdrage aan het onderzoeken en analyseren van de markt in de kinderopvang. Zodat we nog beter kunnen anticiperen op behoeften en wensen van klanten in de toekomst.

Daarnaast ben je vraagbaak voor onze bestaande klanten en heb je regelmatig contact met je collega’s op de locaties.
Kortom, een afwisselende baan met veel telefoonverkeer en de nodige hectiek. Heb je lef, ben je proactief en durf je te vragen, dan zijn wij op zoek naar jou! De afdeling Klantenservice bestaat uit zes medewerkers en wordt aangestuurd door de manager Klantenservice en Roosterbeheer.

Wij bieden jou:

 • Een plek in een enthousiast en gemotiveerd team waarbij we jouw kwaliteiten goed benutten (al dan niet in projecten);
 • Een aanstelling voor in eerste instantie één jaar;
 • Inschaling conform cao Kinderopvang in salarisschaal 6: minimumsalaris €2.489,- tot een maximumsalaris €3.421,- bij een fulltime dienstverband van 36 uur;
 • Werktijden en dagen in overleg, maximaal 20 uur per week.

Wij vragen van jou:

 • Een afgeronde mbo-opleiding (bij voorkeur hbo werk- en denkniveau);
 • Commerciële werkervaring in een vergelijkbare functie;
 • Ervaring met projecten;
 • Goede beheersing van MS Office (met name Excel), kennis van Flexkids is een pré;
 • Klantvriendelijkheid en stressbestendigheid;
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal;
 • Teamspirit;
 • Affiniteit met plannen.

Over Raster Groep
Dichtbij, Passie en Delen van kennis en ervaringen zijn onze kernwaarden. Vanuit die basis werken wij elke dag aan het bevorderen van het welzijn van bewoners, jong en oud, in de stad Deventer. Wij zijn op basis van het non-profit principe betrokken bij de samenleving, vanuit de disciplines Welzijn en Kinderopvang. In onze visie zijn deze niet alleen onlosmakelijk met elkaar verbonden, maar versterken ze elkaar.

We geloven in de talenten van alle inwoners, de kracht van sociale verbinding en samenwerking, in buurten waar iedereen mee kan doen en zich gewaardeerd voelt. Dat realiseren wij met circa 300 professionals. Vakmensen, op wie we trots zijn; met wie we kennis, ervaringen, passie en plezier delen om samen met inwoners en samenwerkingspartners te werken aan sterke buurten en een levendige stad. Vanuit ons Bedrijfsbureau ondersteunen we de primaire processen en dienstverlening van Raster Welzijn en Sam&ko.

Geïnteresseerd?
Ben je enthousiast en wil je meteen solliciteren? Mail dan je cv en motivatie naar de afdeling HR, via werving@rastergroep.nl.

Heb je vragen of wil je eerst meer informatie over de functie? Neem dan per mail contact op met onze recruiter Nick Nooij via n.nooij@rastergroep.nl. Je kunt Nick ook bellen op 06-5162 1252.

 

Hoe het is om bij ons te werken? Bekijk dit filmpje over werken bij Sam&ko: