Weten wat ons werk betekent in 82 seconden? Bekijk onze video!

Pedagogisch medewerker gezocht

Samen kinderopvang, dat is Sam&ko! Met plezier en betrokkenheid verzorgen wij de opvang van kinderen in Deventer. Heb jij passie voor maatschappelijke kinderopvang? En heb je (bijna) een passende opleiding afgerond? Neem dan contact met ons op!

Sam&ko Kinderopvang groeit en daarom zoeken we enthousiaste collega’s! Zowel ervaren als beginnende pedagogisch medewerkers zijn welkom. Met je pedagogische opleiding op minimaal niveau 3 of 4 kun jij het verschil maken voor kinderen van 0-13 jaar! Je kunt ingezet worden voor het peuterspelen, kinderdagverblijf en de BSO. Wist je dat je met je pedagogisch, sportgerichte of sociale opleiding zoals PABO, CIOS of Social Work gekwalificeerd bent om je voor onze BSO-kinderen in te zetten? Check hier voor welke werksoorten binnen onze kinderopvang jouw diploma geschikt is.

Lees hier waar we voor staan. Passen we bij elkaar? Dan bespreken we graag samen de mogelijke urenomvang. Je ontvangt een salaris binnen schaal 6 van de cao Kinderopvang. Het minimumsalaris in deze schaal is bruto € 2.539,- en het maximumsalaris is bruto €3.489,- bij een fulltime dienstverband.

Informatie & solliciteren
Ben je enthousiast en wil je meteen solliciteren? Mail dan je cv en motivatie naar de afdeling HR, via werving@rastergroep.nl.

Heb je vragen of wil je eerst meer informatie over de functie? Neem dan per mail contact op met Romy Pleket, onze recruiter, via r.pleket@rastergroep.nl. Je kunt Romy ook bellen op 06-5162 1252.

Sam&ko is onderdeel van Raster Groep.

Hoe het is om bij ons te werken? Bekijk dit filmpje over werken bij Sam&ko: