Zorg jij ervoor dat onze huisvesting tiptop op orde is? Dat de veiligheid van medewerkers, kinderen en bezoekers geborgd is en inkoop zo efficiënt mogelijk gebeurt?

Over Raster

Met passie werken we bij Raster aan sterke buurten waar bewoners, jong en oud, meedoen en meetellen. Bij Raster werken we met welzijnsdiensten en kinderopvang aan sterke buurten. We geloven in de kracht van het ontwikkelen van talent, zowel van bewoners als van medewerkers. Om die reden sluiten wij aan bij wat mensen kunnen, willen en leuk vinden.

Overal waar mensen zijn, op school, straat en andere belangrijke plekken in een buurt, zijn wij dichtbij, zichtbaar en benaderbaar. Daar bouwen we aan vertrouwensrelaties en leggen we verbindingen, tussen mensen onderling en tussen mensen en organisaties. Zo bouwen we, samen met bewoners, gemeente en collega-organisaties, aan sterke buurten in Deventer. In het filmpje op onze homepage leer je ons werk in 82 seconden beter kennen.

manager facilitair (32 uur per week)

Als manager facilitair ben je verantwoordelijk voor de dienstverlening van de facilitaire dienst en ICT. Voor het onderhoud, beheer en de schoonmaak van onze locaties en je zorgt ervoor dat de huisvesting voldoet aan de gestelde eisen. Je weet waar Raster voor staat. Met jouw bijdrage aan deze veelzijdige baan ondersteun je wat Raster doet: ‘Samen werken aan sterkere buurten’.

Word jij onze nieuwe collega? Laat ons dit voor 13 mei weten!

Spreekt dit je aan? Lees de volledige vacaturetekst en laat uiterlijk 12 mei weten waarom we jou moeten hebben!

Hoe het is om bij ons te werken? Bekijk dit filmpje over werken bij de Bedrijfsvoering van Raster: